OM ULLA OCH ATMOSFÄR

Atmosfär erbjuder vägar till personlig utveckling och förändring utifrån en fysisk, emotionell, mental och andlig aspekt av medvetandet. Syftet är att nå fram till vad du innerst inne vill med ditt liv och din inre källa till visdom.

Den moderna tillvaron ställer allt högre krav på oss och livet snurrar på i ett allt högre tempo. För att klara att hantera vår livssituation behöver vi stärka förbindelsen mellan hjärta och hjärna. När vi lyckas föra hjärta och hjärna till en perfekt balans uppnår vi en inre styrka som hjälper oss att bättre hantera vår livssituation och höja vår livskvalitet.

Atmosfär vänder sig till dig som söker ett bättre välmående, inre balans och en djupare mening med ditt liv och som är beredd att söka svaren inom dig själv genom

  • individuella sessioner som coaching, meditation, healing,
    kanaliserad vägledning efter behov
  • kurser, föredrag, retreater, resor och andra evenemang för personlig
    och andlig utveckling inom paraplyorganisationen Connection

Om Ulla

Porträtt UllaUlla är högskoleutbildad lärare och har arbetat många år inom utbildningssektorn i olika funktioner. Hon har en gedigen erfarenhet av chef- och ledarskap främst som lärare, skolledare och biträdande utbildningschef.

Parallellt med sin yrkesutövning har Ulla under 20 års tid satsat på sin egen personliga utveckling och kontinuerligt utbildat sig inom det alternativa hälsoområdet som Transcendental Meditation (TM), Reiki Healing, Atlantean Healing, Body Harmony, Oracle Messenger Practitioner och Master Class – en 9-årig cykel för “Personal mastery through expansion of consciousness – for physical, emotional, mental, spiritual power and well-being.”

1998 startade hon sitt företag Atmosfär som då främst var inriktat på hälsa och behandling. Ulla utbildade sig senare till coach och arbetade en tid med inriktning på ledarskapsutveckling och livscoaching. Idag är företaget breddat och erbjuder förutom coaching också meditation, healing och vägledning samt kurser, retreater och andra evenemang för personlig och andlig utveckling.

Genom ljusenergin, som bär kärlek, kraft och visdom, för Ulla orakeltraditionen vidare och förbinder kunskap från gamla visdomskulturer med vår tid.

Läs mer på Atmosfärs hemsida