OM MARIE OCH MAGIS VITA

MAGIS VITAlatin, betyder ”more life”. Jag tror att alla av oss strävar efter ett fullständigare liv, att få ut mer av livet. När vi i vår materialistiska värld säger att vi vill ha mer, är det lätt att tro att det betyder mer av det materiella. Istället är det ofta ett uttryck för vår känsla av att vilja leva mer. Det vi söker finns oftast inom oss själva.

Magis vill hjälpa dig genom att ge stöd, rådgivning och hitta verktyg. Med andra ord en kompass så att du ska kunna hitta i din inre labyrint. Vilken väg du vill gå är upp till dig! Det viktiga är att du hittar det som gör att du lever det fullständiga liv som du drömmer om. Magis erbjuder andlig rådgivning och kanaliserade konsultationer där man ser både nutid, framtid och tidigare liv. Resor, retreater och kurser arrangerar vi inom paraplyorganisationen Connection.


Porträtt MarieOm Marie/Morrigan

Marie är designer men har också under de senaste 30 åren arbetat med andlig och personlig utveckling.
Hon är utbildad Reiki healer. Hon var involverad i och ledde Stargate meditationer i Gamla Stan på 90-talet. Hon har studerat LightBody meditation i USA samt organiserat LightBody utbildning i Sverige.
Sedan 1995 har hon deltagit i många andliga resor. Till 2004 har Marie i sitt företag Alfa Centauri organiserat och deltagit i kuserna med Jonette Crowley. Hon har också deltagit i det nioåriga programmet – Masterclass – hos Luminosa Institute.

I sitt företag Magis Vita erbjuder Marie andlig rådgivning och kanaliserade konsultationer där man ser både nutid, framtid och tidigare liv. Marie har en bakgrund inom schamanismen och arbetar gärna med utgångspunkt från urfolkens traditioner liksom från gudinnekulturernas och Wiccans världar.

Läs mer på Magis hemsida >